Din vejledning i at leve med en kronisk nyresygdom (CKD)

Hjemmesiden er udarbejdet for at give dig den viden og de informationer, du skal bruge for at planlægge et sundt og godt liv, mens du får dialyse eller en anden behandling for kronisk nyresygdom (CKD).

Find de svar du har behov for

Find de oplysninger du skal bruge for at føle dig tryg ved at tage det næste skridt i dit behandlingsforløb.

Lær mere om dine behandlingsmuligheder

Dialyse er ikke en "one-size-fits-all" behandlingsform. Hvilken type passer til dig? Lær mere om dine muligheder og find din behandlingsvej.

Lev godt med dialyse

Lær mere om hvordan du holder dig fysisk og mentalt sund under dit behandlingsforløb. 

Denne hjemmeside anbefales af

Kronisk nyresygdom og dialysebehandling

Find de svar du har behov for

Når du har talt med din læge, har du måske brug for yderligere information for at føle dig tryg og klar til at planlægge dit dialyseforløb. Lær mere om kronisk nyresygdom (CKD) og hvordan det påvirker dig og din krop.

Læge, som underviser patient i at udføre peritonealdialyse (PD) derhjemme

Lær mere om dine behandlingsmuligheder

Kronisk nyresygdom (CKD) kan behandles på forskellige måder. Find den behandlingvej, der passer bedst ind i dit fysiske og psykiske liv og til din livsstil, så du sammen med din læge kan finde den rigtige behandling.

Sådan lever du godt med dialyse

Lev godt med dialyse

For at leve et godt liv med en kronisk nyresygdom (CKD) skal du træffe positive valg. Lær mere om hvordan du holder dig fysisk og mentalt sund under hele dit dialyseforløb, så du kan leve et godt liv.

Frontpage_mediaslider_02

Er du omsorgsperson eller pårørende til en person, der kræver dialyse?

At være omsorgsperson eller pårørende til en dialysepatient betyder, at dit liv vil ændres på den ene eller anden måde. Viden om hvad du kan forvente, vil hjælpe dig med at blive forberedt på den kommende tid. Lær mere om hvad du kan forvente, hvordan du støtter din pårørende, og hvorfor det er vigtigt, at du tager vare på dig selv.

Lær mere